ДА СЕ ЗАПОЗНАЕМ

Дипломиран астролог към Съюза на астролозите „Иван Станчев“ (САИС)  с преподавател Оксана Хорват-Станчева.

Административен секретар на САИС.

Обучението ми до момента включва както всички нива и модули по Западна астрология, така и допълнителни курсове по Астропсихология и Консултативна психология.

Имам сериозни допълнителни интереси към Хюман дизайн и Ароматерапия.

Практикувам и Рейки, инициирана съм до второ ниво.

Преди да открия своето призвание като консултант-астролог над 15 години съм работила в сферата на рекламата и медиите, като съм заемала няколко мениджърски позиции в различни международни компании и рекламни агенции. Непрестанната надпревара с времето, безсмисленият стрес на всички нива, краткосрочните цели и липсата на адекватна мотивация за живота, който водим, ме накараха да потърся път към нов начин на живот и поглед отвъд Матрицата.

По образование съм Магистър по Социология. Владея няколко чужди езика. Обичам да пътувам, да споделям и не спирам пред предизвикателствата на живота. Следвам убеждението си, че всеки от нас носи някаква Дарба. И точно тя му показва, къде в живота е неговата Служба и Отдаване. Избрала съм моята дарба – съчетанието от добри комуникационни умения и концептуализация на идеи – да бъде в полза на останалите. А средството, което използвам е астрологичният анализ.