Какво да очакваме по време на астрологична консултация

Детският хороскоп
06.07.2016
Какво представлява хороскопът
19.11.2017
Show all

Какво да очакваме по време на астрологична консултация? Каква предварителна информация ни е необходима, за да започне анализът?

Акуратният астрологичен анализ е базиран на изчисления, чиято изходна точка са датата, точният час и място на вашето раждане. В ситуация, в която точният час на раждане не може да бъде предоставен, е необходимо да се посочи поне ориентировъчна част от деня и да се направи предварителен анализ, наречен ректификация. Ректификацията е абсолютно необходима в случаи на неясен час на раждане, за да получите и адекватна консултация. Ако това не бъде спазено като предварително условие, то може да бъдете изправени пред ситуация, в която просто слушате хороскопа на човек, който е роден например 2 часа след вашия рожден момент, което обезсмисля голяма част от положените взаимни усилия.

Добре е да имате конкретен въпрос, при консултацията си с астролог, дори и да е за първи път в живота ви. Това ще фокусира разговора и ще даде конкретна цел на срещата. Колкото сте по-конкретни в питанията си, толкова по-конкретни насоки може да получите.

Деси Микулашева
Деси Микулашева
Дипломиран астролог към център Синтония с преподавател Оксана Хорват-Станчева. Административен секретар на Съюза на астролозите „Иван Станчев“ (САИС). Имам сериозни допълнителни интереси към Хюман дизайн, нумерология и ароматерапия.

Comments are closed.