Какво представлява хороскопът

Какво да очакваме по време на астрологична консултация
18.11.2017
Какви въпроси се разглеждат и какви отговори да очакваме
19.11.2017
Show all

Какво представлява хороскопът?

Това основно е анализ на личността: какви вероятно ще са нейните творчески заложби, начинът по който се адаптира към средата, какво я мотивира и какво я възпира, описание на емоционалния и свят, несъзнаваното, даване и приемане на любовта, професионално поле и подход към материалното и още, и още…

Всяка астрологична школа има свой подход и натрупано знание, но досега не съм срещнала противоречиви хороскопи, независимо от базата, която е използвана. И все пак дори и двама астролози да използват една и съща школа – например традиционната Западна астрология – те ще направят в същината си подобен хороскоп, но заради индивидуалния подход и собствена ценностна система, всеки един ще даде на консултирания различен поглед към личността и мотивацията в определени жизнени ситуации. 

Най-важното е да се разбере, че да си направиш хороскоп не е равносилно на четене на „Книгата на живота, който ти предстои“, а четене на „Ресурсите и потенциалите, които са заложени“ във всеки един от нас. Изборът и свободната воля на всеки човек са структуроопределящи за неговия хороскоп и житейска съдба.

Деси Микулашева
Деси Микулашева
Дипломиран астролог към център Синтония с преподавател Оксана Хорват-Станчева. Административен секретар на Съюза на астролозите „Иван Станчев“ (САИС). Имам сериозни допълнителни интереси към Хюман дизайн, нумерология и ароматерапия.

Comments are closed.