Ускорени онлайн курсове

„Астрология за всеки ден – приложение на лунния календар“

Ускорен едноседмичен онлайн курс „Астрология за всеки ден – приложение на лунния календар“

Курсът „Астрология за всеки ден“ е въвеждане на астрологичното знание чрез практическо приложение в ежедневието! От вас не се изисква да навлизате в дълбоките дебри на астрологията, защото ще представя на разбираем ежедневен език най-важните стъпки:

🌕 Как да познавате и практически да прилагате лунния календар;

🌖 Как да работите с естествените ритми на пасивност и активност, които ни дават лунните фази;

🌗 На какви теми отговарят различните зодиакални знаци, през които минава Луната;

🌘 Защо е толкова важно да следим новолунията и пълнолунията и затъмненията;

🌑 Какво означава „Луна без курс“;

🌒 Кога е подходящ момент за козметични или разкрасителни процедури, за грижа за косата, за домашните растения, начало на диети и хранителен режим

🌓 Кога са най-подходящите дни за: покупки, продажби, прегледи, започване на процеси, приключване на процеси, организиране на срещи и прочие…

🌓 Винаги, когато останем без вътрешен ориентир или имаме съмнения във външните авторитети, можем да погледнем пътя на Луната. Когато нашият вътрешен компас за взимане на решения е блокирал, това е най-лесният и достъпен начин да верифицираме сами следващия си ход – дали да вложим усилия в дадената ситуация или да бъдем пасивни и да разчитаме на появата на нови обстоятелства.

🌔 Заповядайте на ускорения онлайн едноседмичен курс, посветен на работата с лунния календар. Може да изберете как да присъствате:

🌙 чрез виртуален достъп през Zoom

🌙 или закупуване на видеозапис на 4-те лекции и принт материалите към курса

Цена и заплащане: стойността на курса е 135 лв.

И като за финал – едно лунно вдъхновение: „Луната ни напомня през своя цикъл и форма, че в каквато и фаза да се намираме, ние винаги ще бъдем в своята цялостност.“ 🌚🌕🌖🌗🌘🌑🌒🌓🌔


„Астрология за начинаещи“

Индивидуални онлайн сесии

  • Какво е моето житейско ПРИЗВАНИЕ?
  • Избрах ли правилната ПРОФЕСИЯ?
  • Защо винаги ме привличат едни и същи ПАРТНЬОРИ?
  • До колко познавам ДЕТЕТО си и общувам ли пълноценно с него?
  • Предразположен ли съм към определени ЗДРАВОСЛОВНИ проблеми?
  • АСТРОЛОГИЯТА може да ти даде отговор на тези, както и на много други въпроси!

Астрология за начинаещи е ускорен онлайн курс, който е предназначен за всеки от вас, който има отношение към астрологичния прочит на темперамента и характера на личността, но няма стабилна основа за самостоятелно разбиране на хороскопа и неговите основни елементи. Езикът на курса ще бъде максимално олекотен от термини и насочен към практическото приложение на знанието. Предвидени са и две бонус срещи на живо. Срещите ще бъдат практически и ще имат за цел да се разискват всички възникнали въпроси по време на онлайн сесиите, както и разглеждане хороскопите на участниците.

Условно курсът се разделя на два модула – въвеждащ и основен (втори). Въвеждащият модул дава стабилна основа за понятията, личностния хороскоп, архетипите и термините в астрологията. Вторият основен курс дава техники за съвместимост на партньорите, анализ на вероятни събития, предстоящи теми и пр.

Ако не се ориентирате какво е вашето ниво и дали сте готови за втората част на курса, може да попълните входящ тест, за да проверите вашите знания.
След преминаване на този модул всеки участник, който има желание, може да положи изпит пред комисия с членове на Съюза на астролозите „Иван Станчев“ (САИС) и да получи сертификат за дипломиран астролог към САИС.

Учебната програма включва онлайн лекции и упражнения – домашна работа и задачи за самостоятелно разработване на собствения хороскоп и този на близките и приятелите ви. 

6. Цена и заплащане: стойността на индивидуалния курс се формира на база 60 лв. за всяка отделна сесия (лекция).