Астрология на взаимоотношенията

  1. Описание на курса:

Взаимоотношенията между хората са двигателят на нашия живот. Да разберем какво ни привлича или отблъсква в някой, къде са заложени конфликтните ни точки, как да подходим към нашия бизнес или интимен партньор в различни ситуации, какви са кармичните ни уроци във връзките ни… Въпроси, на които ще може да си дадете отговор, ако преминете програмата на ускорения курс Астрология на взаимоотношенията.

Курсът е подходящ както за напълно начинаещи, така и за тези, които имат вече основни познания по астрология. Лекциите включват информация за устройството на наталните карти, разчитането на елементите, планетите и домовете в хороскопа, като акцентът е върху взаимоотношенията и как да тълкуваме информацията за потенциала на нашите връзки, как да бъдем по-осъзнати, а отношенията ни пълноценни.

В края на курса имате възможност да се явите на изпит пред изпитна комисия към Съюза на астролозите „Иван Станчев“, да получите сертификат за завършено обучение и да станете член на съюза!

2.Курсът покрива следната програма:

Първа част – Въвеждащ модул

I. Увод в астрологията – история, направления, основни понятия, как се разчитат елементите на наталната карта (хороскопа)

II. Стихии (огън, въздух, вода, земя), качества (кардинални, фиксирани и подвижни знаци) и полярност (Ин, Ян); Форма на хороскопа

III. Домовете в хороскопа – символика, що е то „Управител на дома“

IV. Зодиакът – част първа (Овен, Телец, Рак, Близнаци, Лъв, Дева)

V. Зодиакът – част втора (Везни, Скорпион, Стрелец, Козирог, Водолей, Риби)

VI. Планетите в хороскопа – част първа (Слънце, Луна, Меркурий, Марс и Венера)

VII. Планетите в хороскопа – част втора (Юпитер, Сатурн, Уран , Нептун и Плутон)

VIII. Аспектите в хороскопа

IX. Как да обединим всички елементи на хороскопа в едно цялостно тълкувание на личността; стъпка по стъпка

X. Обобщение и практикум по материалите от първа част

Втора част – Астрология на взаимоотношенията

I. Анализ на взаимоотношенията (Синастрия)

II. Комбинациите на Слънчевите знаци във взаимоотношенията

III. Аспекти в синастрия

IV. Северен лунен възел

V. Аспекти на Северния възел

VI. Композитна карта и карта на първата среща

VII. Обобщение и практикум – как да обединим всички стъпки на анализа на взаимоотношенията в едно цяло

VIII. Работа с наталните карти, практически анализи

Трета част – Техники за прогностика

I. Транзити – основен метод за анализ и прогностика

II. Прогресии и дирекции на слънчевата дъга

III. Слънчев и Лунен възврат. Други планетни възврати

IV. Лунации

V. Гама метод – оригинален метод, създаден от Иван Станчев. Фазов Лунар

VIII. Елективна астрология

IX. Обобщение – как да обединим всичко в едно. Ежедневни, месечни, годишни и събитийни прогнози и анализи, рожден потенциал и психологически профили

*Програмата е индикативна. Може да има размествания по желание на участниците, добавяне на нова тема или разширяване на текуща.

 3Упражнения – към всяка лекция ще се дават задачи за самостоятелно разработване, касаещи вашия собствен хороскоп и този на партньора или близките ви

4. Срещи практикум – допълнителни лекции,  разглеждане и упражняване върху хороскопите на участниците в курса по сесиите от програмата разгледани до момента. Всяка последна седмица от месеца ще бъде практически уъркшоп със среща на живо.
*За участниците, които не живеят в София, е предвидено включване онлайн и пълноценен достъп във вритуланата уъркшоп зала.

5. Затворена ФБ група за лесна комуникация и взаимопомощ между участниците в курса.

6. Продължителност: 8/9 месеца (октомври – юни), като календарът на курса ще бъде обсъден с участниците и ще бъде съобразен с празничните дни през годината.

Старт на курса 23 октомври 2021 г., събота от 15.45 часа

Курсът е хибриден, в който ще съчетаваме удобството на онлайн срещите и записите с ефективността на живите срещи. Ще провеждаме нашите срещи всяка сряда от 18.30 ч. онлайн през платформата на ЗУУМ първите три седмици от месеца (като ще имате запис на всяка лекция), а всяка последна събота, ще си правим среща на живо. За тези от вас, които не могат или се притесняват да бъдат физически на живо с групата, ще има включване онлайн.

8. Цена и заплащане: месечната такса на курса е 110 лв. 

Получател: Деси Микулашева ЕООД
Банка: ОББ
IBAN: BG83 UBBS 8002 10207140 50
Банков код: UBBSBGSF
Основание за плащане: Курс „Астрология на взаимоотношенията“

9. Записване: За допълнителна информация и записване за курса може да се свържете с мен чрез съобщение на месинджъра на Фейсбук страницата ми DesiSpeaks.org или чрез съобщение на Viber/WhatsApp на тел: +359 889 855 388
или на email: mikulasheva@gmail.com