Какви въпроси се разглеждат и какви отговори да очакваме

Какво представлява хороскопът
19.11.2017
Основни астрологични направления и методи за анализ при консултация
19.11.2017
Show all

Какъв тип въпроси може да се разглеждат по време на астрологична консултация и какъв тип отговори да очакваме?

Няма ограничения на областите от живота, които могат да се обсъждат по време на консултация – себепознание; силни страни на характера; професионална ориентация; артистични таланти; личностни взаимоотношения; бизнес партньорства; предразположеност към определени здравословни проблеми; избор на най-добра дата за събитие – сватба, бизнес старт, операция и пр.

Съветите от страна на астролога са по отношение на качеството на времето – напр. дали сега е подходящ или неподходящ момент за определено събитие; доколко са използвани ресурсите на определена връзка или има още полета, които биха могли да се изследват; защо определени събития в живота на консултирания се случват точно в определен момент и т.н.

НЕ очаквайте конкретни насоки и решения, те са във вашите ръце! Това, което един отговорен консултант ще ви даде, не е точна формулировка и рецепта, а един допълнителен независим поглед към житейската ви ситуация. Съветът, който ще получите, би трябвало да разкрива къде са силните ви страни, кои биха могли да са скритите капани, кога е най-подходящото време за действие. ВИЕ сте тези, които държат волана на вашия живот! А астрологията е средството, което разширява вашия обзор.

Деси Микулашева
Деси Микулашева
Дипломиран астролог към център Синтония с преподавател Оксана Хорват-Станчева. Административен секретар на Съюза на астролозите „Иван Станчев“ (САИС). Имам сериозни допълнителни интереси към Хюман дизайн, нумерология и ароматерапия.

Comments are closed.